Lyt til artiklen

Christian Poulsen har flere tilbud på hånden, men en endelig beslutning trækker ud

Han står ved en skillevej i karrieren.

Seks gange tidligere har 34-årige Christian Poulsen skiftet klub, og han har spillet i Europas fem største ligaer. Men hvad skal det sidste være? Det spørgsmål stiller Christian Poulsen givetvis sig selv dagligt, alt imens han og familien opholder sig i København.

Ifølge BTs oplysninger har der været flere henvendelser fra udenlandske klubber på Christian Poulsen. Cypriotiske, tyrkiske og græske klubber og fra mere eksotiske lande. Mange klubber rundt omkring i verden kan bruge en erfaren spiller med det cv, men noget tyder på, at det ikke bare er de sidste penge, der skal indkasseres i en mindre liga. Der skal være en form for mening med et sidste klubskifte.

For tre uger siden kom FCK også konkret på banen som en mulighed. FCK-manager Ståle Solbakken har selv siden erklæret, at døren står åben, men som dagene går lukkes den dør også.

Poulsens lederevner og erfaring kan de godt bruge, men FCK-holdet har ikke brug for endnu en spiller, der er flere måneder fra optimal kampform.

Christian Poulsen holder sig i god form, men midtbanespilleren har ikke trænet på et seriøst plan med et hold, siden han stoppede i Ajax i maj.

At Poulsen ikke har slået til på FCKs åbne tilbud indikerer, at han virkelig er i tvivl om, hvad fremtiden skal bringe.

Christian Poulsen ønsker ikke selv at bidrage med, hvad hans overvejelser går på, og hans agent og rådgiver Jørn Bonnesen løfter heller ikke sløret for meget.

- Christian er stadig uafklaret omkring fremtiden. Det er der intet dramatisk i. Han overvejer sine muligheder, og så træffer han en beslutning på et tidspunkt, siger Jørn Bonnesen.

Hvor konkret er tilbuddet fra FCK?

- Det har jeg ingen kommentarer til.

Er karrierestop en mulighed, hvis der ikke kommer et attraktivt tilbud?

- Det har jeg heller ingen kommentarer til. Sandheden er, at han stadig overvejer de muligheder, der er.