Landstræner Kasper Hjulmand får en ny assistenttræner i Christian Poulsen.

Det oplyser DBU lørdag formiddag.

Den tidligere landsholdsspiller har selv 92 landskampe på sit visitkort og vender tilbage i ny rolle på landsholdet efter to år som assistenttræner i Ajax Amsterdam.

»Det danske fodboldlandshold har været en stor del af min karriere, og jeg er stolt over at skulle være en del af trænerstaben og det nuværende hold. Jeg har mødt Kasper Hjulmand i flere omgange og kender også flere af spillerne,« siger Christian Poulsen og tilføjer:

Kasper Hjulmand får Christian Poulsen som assistent.
Kasper Hjulmand får Christian Poulsen som assistent. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

»Jeg ser samtidig også frem til at arbejde sammen med en masse unge, sultne spillere, som jeg kan dele min erfaring med. Jeg glæder mig og vil arbejde stenhårdt på at skabe de bedste resultater sammen med resten af staben og holdet for hele Danmark.«

Herrelandsholdet har manglet en skikkelse i trænerstaben, siden Ebbe Sand sagde farvel efter EM, men om Christian Poulsen skal ind for at dække samme kompetencer, skriver DBU intet om.

»Vi er utrolige glade og stolte over at få Christian med i staben rundt om Kasper Hjulmand. Christian er fagligt dygtig og har både erfaringen, indsigten og de menneskelige kvaliteter til at løfte vores setup rundt om spillerne yderligere. Vi glæder os til at se Christian ved næste samling og ser frem til samarbejdet,« forklarer fodbolddirektør i DBU, Peter Møller.

Dermed er der et nyt ansigt i trænerstaben allerede til de kommende kampe i oktober, hvor Moldova og Østrig venter i VM-kvalen.