Lyt til artiklen

Det altid spændende jule- og nytårsprogram i Premier League er forbi.

Tre runder blev afviklet på kun 10 dage.

Efterfølgende har Premier League på sin officielle kanal bedt legenden Alan Shearer om at udvælge 11 spillere, der har gjort det bedst i den travle periode, og han har fundet plads til en dansker – Christian Nørgaard.

Landsholdsspilleren var op til VM ude med en skade og kom kun lige akkurat tilbage på Brentfords hold inden afgangen til Qatar, men efterfølgende har formen kun været opadgående.

I alle tre kampe efter jul har 28-årige Christian Nørgaard været anfører for Brentford, som har imponeret med gode resultater trods svære modstandere.

På 2. juledag spillede holdet 2-2 mod Tottenham efter at have været i front med to mål, og i de næste to kampe, ude mod West Ham og hjemme mod Liverpool, blev det til tomålssejre.

Og der er altså én spiller på Brentfords hold, som har imponeret Alan Shearer mere end de andre, og det er Christian Nørgaard.

Danskeren har ifølge den tidligere engelske landsholdsspiller været bedst i de seneste tre runder sammen med disse 10 andre spillere:

David de Gea, Kieran Trippier, Sven Botman, Luke Shaw, Casemiro, Solly March, Gabriel Martinelli, Marcus Rashford og Harry Kane.

Med Erik ten Hag som træner.