Landsholdsangriberen Christian Gytkjær scorer to gange i Lech Poznans sejr mod Korona i den polske liga.

Poznan. Den danske angriber Christian Gytkjær viser forrygende form for tiden og understregede den lørdag aften med to mål i den polske liga.

Således scorede han begge mål for Lech Poznan, der på hjemmebane slog Korona med 2-1.

Gytkjær bragte sit hold på 1-0 efter 25 minutter og øgede føringen 17 minutter før tid. Otte minutter før tid reducerede udeholdet.

Med de to mål kom Gytkjær op på seks ligascoringer i denne sæson efter 12 runder.

Lech Poznan ligger nummer seks med 20 point, men har kun tre point op til førstepladsen.

Gytkjær blev efterudtaget af landstræner Åge Hareide til den netop afsluttede landsholdssamling. Gytkjær fik anden halvleg på banen, da Danmark slog Østrig 2-0 i en testkamp tirsdag.