Skulle nogen være i tvivl, så er det en meget stor ting for Inters fans, at Christian Eriksen kommer til klubben.

Det resulterede blandt andet i en sand storm mod Inters hjemmeside, da klubben kl. 14.00 tirsdag eftermiddag officielt præsenterede den danske stjerne som ny spiller i klubben.

Efter italienerne havde offentliggjort nyheden – med billeder af Christian Eriksen i det berømte operahus Teatro alla Scala - brød Milano-klubbens hjemmeside ganske enkelt sammen.

I flere minutter var sulten efter nyt om Christian Eriksen ganske enkelt så voldsom, at Inters site ikke var tilgængeligt.

Christian Eriksen har valgt nummer 24.
Christian Eriksen har valgt nummer 24. Foto: Inters hjemmeside
Vis mere

Efter det kom op at køre igen, kunne man se billeder af danskeren i trøje nummer 24, og det fik straks spekulationerne om en hyldest til afdøde Kobe Bryant til at eksplodere på de sociale medier.

Det er en velkendt sag, at Christian Eriksen er begejstret for basketball og NBA, og derfor opstod koblingen mellem hans nye trøjenummer i Inter og Kobe Bryant øjeblikkeligt.

Men ifølge den italienske journalist Daniele Mari er der ingen sammenhæng mellem Christian Eriksens valg af trøjenummer og Kobe Bryants tragiske død.

På Twitter skriver Daniele Mari blandt andet:

»Nej, det blev ikke valgt for Kobe. Han havde tidligere valgt det som et skridt fremad fra (nummer, red.) 23 i Tottenham.«

27-årige Christian Eriksen har underskrevet en kontrakt med Inter, som løber indtil sommeren 2024.

Danskerens købspris menes at være på cirka 150 millioner kroner.

Skiftet fra Tottenham til Inter sikrer også Christian Eriksen et markant lønhop. I Inter kan Eriksen - ifølge den anerkendte transferjournalist Matteo Barzaghi - hæve en årsløn på 75 millioner kroner.