Christian Eriksen kom på banen i det 81. minut, da Inter vandt med 5-2 ude over Benevento i Serie A.

Landsholdsspilleren Christian Eriksen kæmper for at blive fast mand i italienske Inter, men onsdag brugte han mere tid på bænken end banen i Serie A-udekampen mod Benevento.

Her blev fynboen først skiftet ind, da der var under ti minutter tilbage af den ordinære spilletid. Opgøret endte med en knusende sikker Inter-sejr på 5-2.

Der blev ikke scoret i den tid, Eriksen var på banen, men danskeren nåede selv at være i afslutterens rolle, men hans forsøg blev blokeret.

Kampen var så godt som afgjort ved pausen, hvor Inter førte med 4-1 efter blandt andet to fuldtræffere af den farlige belgier Romelu Lukaku.

Inters tre øvrige mål i kampen blev sat ind af Roberto Gagliardini, Achraf Hakimi og Lautaro Martinez. Gianluca Caprari blev dobbelt målscorer for hjemmeholdet.

Inter har vundet begge sine ligakampe i sæsonen. Det samme har Atalanta, som vandt 4-1 på udebane over Lazio efter en pauseføring på 3-0.

En skadet Jens Stryger Larsen var ikke med i Udineses beskæmmende 0-2-nederlag på hjemmebane til oprykkeren Spezia.