Daniel Agger er angiveligt et emne i Arsenal.
Daniel Agger er angiveligt et emne i Arsenal. Foto: Marie Hald
Mens Daniel Agger efter indkøbet af kroaten Dejan Lovren tilsyneladende er så langt ude i kulden i Liverpool, at han må være ved at få forfrysninger i sommerheden, så er danskeren angiveligt på ønskesedlen i en anden engelsk storklub.

Det er Arsenal og Arsene Wenger, som ifølge The Sun har set sig varm på den rutinerede danske centralforsvarer.

I London-klubben, der gennem en årrække i modsætning til Liverpool har været fast inventar i Champions League, overvejer Wenger at hente Agger ind som erstatning for belgieren Thomas Vermaelen, som både Manchester United og Barcelona angiveligt vil forsøge at hente i dette transfervindue.

Agger


Spørgsmålet er, om Agger kan motiveres til at spille for en anden klub i Premier League. Han har tidligere ytret, at han i England kun vil spille for Liverpool, og hans YNWA-tatovering henover knoerne vidner da også om et stærkt tilhørsforhold til Merseyside-klubben. Barcelona har tidligere været nævnt som en mulig ny destination for Agger, men tilsyneladende er katalanernes interesse for danskeren kølnet i forhold til tidligere. Ellers er en tilbagevenden til Brøndby også stadig en mulighed, hvis Agger beslutter sig for, at lønnen ikke er afgørende for hans næste kontrakt.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.