En af Manchester Citys helt store profiler, Kevin De Bruyne, har pådraget sig en skade under onsdagens træning.

Det bekræfter den engelske klub selv på sin hjemmeside.

‘Kevin de Bruyne bliver undersøgt på sit højre knæ, efter han pådrog sig en skade under onsdagens træning. Problemets omfang vides endnu ikke, og vi vil give her yderligere informationer på Kevins tilstand snart,’ skriver de.

Men ifølge det engelske medie Manchester Evening News kan skaden holde ham ude helt indtil oktober, hvilket vil være et stort slag for Pep Guardiolas mandskab, der skal forsøge at genvinde det engelske mesterskab. Et mesterskab, de vandt i overlegen stil i sidste sæson.

Ifølge flere engelske medier er det en skade, der meget ligner den, han pådrog sig i 2016. Her var han ikke på banen i ni måneder, og derfor går bekymringerne lige nu på, at denne skade kunne holde ham ude i lige så lang tid.

De gode nyheder er ifølge flere medier, at det ikke ligner en korsbåndsskade, der ville holde ham ude i endnu længere tid.

27-årige Kevin de Bruyne er ellers næsten lige vendt tilbage til Manchester efter sin ferie oven på VM-slutrunden i Rusland, hvor han var med til at sikre Belgien bronze.

Senest fik han den sidste halve time af kampen, da de forsvarende Premier League-mestre besejrede Arsenal sikkert med 2-0 i sæsonåbneren.