Tilbage i marts blev Chelseas manager José Mourinho udvist i en kamp mod Aston Villa. Episoden førte til en bøde, men det ser ikke ud til, at han selv skal betale den.

Den 15. marts spillede Chelsea mod Aston Villa. Sent i kampen, der endte med et overraskende 0-1 nederlag til topholdet, blev Chelseas Ramires udvist efter en tackling af Karim El Ahmadi, hvor Ramires kom med knopperne først. Det fik en rasende Mourinho til at forlade det tekniske felt i de døende minutter for at lufte sin utilfredshed med kampen dommer, Chris Foy. Mourinho blev efterfølgende præsenteret for det røde kort og måtte se resten af kampen til tilskuerpladserne.

Det engelske fodboldforbund idømte efterfølgende Mourinho en bøde på 72.500 kroner (8000 pund) på grund af episoden. Den kontroversielle portugiser tjener på den gode side af 70 millioner kroner om året i Chelsea, og han vil næppe skulle gå fra hus og hjem for at betale den. Det behøver han imidlertid heller ikke, for nu kommer klubbens fanklub ham til undsætning. Fansene vil betale bøden for ham:

- Det er ikke fordi Mourinho mangler penge, men vi vil gerne sende et signal om, at vi støtter vores manager, udtaler talsmanden for CFC UK, Dave Johnstone, til Daily Mail.

- Vi vil gerne vise FA, at vi på ingen måde bryder os om Chris Foy, som er en elendig dommer. Så nu har vi valgt at gøre det sådan, at vi i toget på vej til Swansea samler penge ind til Mou, og det samme gør vi, inden vi møder Sunderland på Stamford Bridge. Hvis han ikke vil have, at vi betaler bøden, er der forhåbentlig velgørenhedsorganisationer, der med glæde vil tage imod pengene.

Andre læser også