Diego Costa kan meget vel snart være fortid i Chelsea, og førerholdet i Premier League lurer på en ny spansk angriber som erstatning.

Atletico Madrid og kinesiske klubber er angiveligt interesserede i at hente 28-årige Diego Costa i Chelsea. Og hvis spanieren forlader London, skal Chelsea efter alt at dømme på angriberjagt.

Real Madrid-spilleren Álvaro Morata har længe haft svært ved at få fast spilletid i den spanske kongeklub, og han har over for nogle venner luftet tanken om at rykke til Chelsea til sommer. Det skriver The Telegraph.

Det engelske medie skriver, at 24-årige Morata er øverst på ønskesedlen for Chelsea-træner Antonio Conte, hvis Diego Costa forlader klubben.

Álvaro Morata ønsker angiveligt at forlade Real Madrid til sommer i forsøget på at finde mere spilletid i en anden klub. Den spanske klub vil gå efter at få omkring 50 millioner pund (cirka 430 millioner kroner) for angriberen. Chelsea forsøgte uden held at hente Morata i sommer, men nu kan spanieren måske alligevel være på vej til England.

Om Diego Costa snart er fortid i Chelsea, vil klubbens træner Antonio Conte ikke gå ind i spekulationer om.

»Jeg synes, det er vigtigst at være fokuseret på mesterskabet. Vi er i en god position, og Diego er en vigtig spiller for os,« siger han ifølge The Telegraph.

»For mig er det de vigtigste ting. Og ikke hvad der sker i fremtiden, eller hvad der sker til sommer. Sommeren er langt væk. Vi må tænke på nutiden for at forberede en god fremtid for os.«

Álvaro Morata er ikke den første stjerneangriber, der bliver sat i forbindelse med en engelsk storklub i øjeblikket. For får dage siden blev Antoine Griezmann fra Atletico Madrid sat i forbindelse med Manchester United.