Chelsea-spiller Frank Lampard er lidt skuffet over, at han og Chelsea ikke kunne holde 1-0 føringen mod Galatasaray. Jose Mourinho savnede skarpere angribere.

Chelsea havde på en god første halvleg bragt sig foran 1-0 over Galatasaray onsdag aften, men i anden halvleg mistede englænderne grebet om kampen, som endte 1-1.

- Vi er halvvejs, men jeg vil ikke sige, at det er et godt resultat. De har et stærkt hold, men vi er lidt skuffede. Når der står 1-0, og der er dén atmosfære, så ved man, at de vil ind i kampen. Det sådan en stemning som den her, som vi spiller fodbold for, sagde Frank Lampard ifølge BBC til Sky Sports.

- Vi blev presset en lille smule tilbage, og vi havde nogle skuffende aktioner, så vi ved, at vi har arbejde at lave, når vi kommer hjem, sagde Lampard.

Chelsea-træner, Jose Mourinho, har beklaget sig over, at han mangler målscorere i sin trup. Fernando Torres scorede onsdag aften, men han havde chancer til flere mål. Det ærgrede Mourinho, at Torres og hans holdkammerater ikke scorede på chancerne i første halvleg.

- I første halvleg havde vi chancer til at dræbe kampen. Jeg kritiserer ikke vores angribere, men de havde chancerne til at score det andet mål, og det ville have ændret kampen, sagde Mourinho til Sky Sports.