Frank Lampard hylder Christian Eriksen i sin klumme
Frank Lampard hylder Christian Eriksen i sin klumme Foto: PETER POWELL

Fantastisk. Intet mindre.

Sådan lyder de rosende ord fra Chelsea-legenden Frank Lampard inden den danske landsholdsspillers onsdag træder ind i Champions League.

»Christian Eriksen er blevet en så god spiller, at han kan sikre, at Dele Alli ikke vil blive savnet for meget mod Dortmund onsdag aften,« starter Frank Lampard sin klumme i i Evening Standard.

Onsdag aften møder Tottenham nemlig Dortmund på hjemmebane i deres første gruppekamp i årets Champions League. Her er Tottenham-midtbanespilleren Dele Alli ude, fordi han har en karantæne på tre kampe efter, at han gav sin medspiller Kyle Walker en fuck-finger under Englands VM-kvalifikationskamp mod Slovakiet.

FBL-EUR-C1-MAN UTD-BASEL - 201

Frank Lampard mener, at tabet af en kvalitetsspiller som Dele Alli er stort, men at Eriksen er manden, der kan underminere det tab.

»Jeg så Tottenhams sejr over Everton i weekenden, og han (Christian Eriksen red.) var fantastisk på midten. Han skabte chancer og dikterede spillet,« fortsætter Frank Lampard.

fsdf

Tottenham spiller i denne sæson på Wembley-stadion, fordi deres egen hjemmebane bliver bygget. De har endnu ikke formået at vinde en kamp på Wembley i denne sæson. Og det mener Frank Lampard er vigtigt at komme i gang med, fordi det kan sætte sig mentalt i mandskabets hoveder, hvis der går for lang tid, inden sejren på den sæsonens hjemmebane kommer i hus.

Frank Lampard mener, at særligt størrelsen på banen i Wembley er et minus for Tottenham-mandskabet, fordi de vil få problemer mod manskaber, der spiller med højere teknisk niveau end dem selv. Det blev blandt andet bevist i sidste sæsons Champions-League,  hvor Tottenham tabte til Monaco 2-1 på nationalstadionet, skriver han.

»De er nød til at få hul på bylden og vinde på Wembley. Deres dårlige statistik vil sidde i baghovedet hos alle – deres fans og spillerne,« skriver Frank Lampard.

Tottenham ligger lige nu nummer fem i Premier League med syv point efter fire kampe. I Champions League er Tottenham i Gruppe H, i denne sæson også kaldet 'Dødsgruppen', fordi de øvrige hold er Real Madrid, Dortmund og Apoel.

SMS

Se også

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.