Chelsea levede op til favoritværdigheden mod Scunthorpe fra den tredjebedste engelske række og spillede sig videre i FA Cup'en med en 2-0 sejr.

FA Cup'ens tredje runde havde parret Chelsea med League One-klubben Scunthorpe. Selvom der er kæmpe forskel på de to klubber, formåede favoritterne fra Chelsea dog ikke at trække afgørende fra i første halvleg.

Holdet kom planmæssigt foran 1-0 efter allerede 13 minutters spil, da Branislav Ivanovic fik smækket bolden ind i Scunthorpes straffesparksfelt, hvor han fandt Diego Costa. Spanieren fik træf på bolden og satte den ind i modsatte side uden chance for Schunthorpes målmand. Det var dog ikke helt til at se, om bolden blev rettet af af en Scunthorpe-spiller ved scoringen. Pausestillingen var 1-0 til Chelsea, og Scunthorpe var stadig med i kampen.

Men da indskiftede Ruben Loftus-Cheek i anden halvleg fik bragt Chelsea yderligere foran til 2-0 i det 69. minut, gik luften af Scunthorpe. Scoringen faldt, da Loftus-Cheek helt fri i feltet kunne sætte foden på et fladt indlæg i feltet. Det blev nådestødet for Scunthorpe.

Selvom League One-spillerne gav alt, hvad de kunne, og blandt andet havde et frisparksforsøg, der gik snert forbi den ene opstander på Chelseas mål, var kvaliteten på de to hold for stor. Kampen blev endnu en dag på kontoret for Chelseas stjerner, og holdet er videre til fjerde runde af FA Cup'en.