Det var det! Den sidste test er ovre – og nu bliver det fandeme alvor!

Næste gang, at 'Der er et yndigt land' forlader de danske landsholdsspilleres læber, er det fem minutter inden første VM-kamp mod Tunesien.

Og vil du holde min croque monsieur, hvor bliver det umuligt at bevare bare en promille sund pessimisme den næste halvanden måneds tid! Det er jo helt forfærdeligt, at vi ikke kan gemme os i vores sædvanlige underdog-rolle. Nu må vi slæbe rundt på tonstunge forventninger.

For lad os bare sige det forbudte højt: Hvis Danmark i VM-kampene kan ramme det niveau, som holdet ramte i hovedparten af aftenens Nations League-sejr over Frankrig – ja, så kan vi … blive verdensmestre!

Det er helt surrealistisk at sidde her i Parken og lade de septemberkolde fingre ramme de taster, der former den sætning! Men vi kan ikke drible uden om den kendsgerning, at alle VM-nationer lige nu tænker: »Føj, danskerne skal vi helst undgå.«

For de regerende franske verdensmestre blev jo blæst bagover, da først Mikkel, Christian, Andreas, Thomas og Pierre havde spillet sig varme i den første halvleg.

Og vi kan ikke engang finde lidt pessimisme hos modstandernes indsats. For Frankrig var i perioder virkelig gode!

Verdensmestrene var i VM-form. Der var i hvert fald en verden til forskel på det fransk landshold, der spillede feriebold i Paris i sommer, og det hold, der dukkede op i Parken i aftes. Og verdensklasseaktionerne fra Mbappé, Giroud og Griezmann lå hele tiden i overfladen og lurede.

Men selv veloplagte verdensstjerner kan blive trumfet af et dansk superkollektiv – krydret med to verdensklassespillere i Eriksen og Højbjerg. Og tænke … 2-0-sejren over franskmændene er vel den største skalp, Danmark nogensinde har taget i Parken?

Og så er det sgu anden gang på et halvt år, at vi ondulerer dem! Det siger ikke så lidt, selvom vi selvfølgelig først får det sande styrkeforhold mellem Danmark og Frankrig 26. november på containerstadionet, Stadium 974, i Qatar.

Men indtil den kamp kan vi hver aften lægge os til at sove med den troværdige tanke, at vi er mindst lige så gode som Frankrig – og de er altså verdensmestre.

Kan man tillade sig at glæde sig til det skandaleombruste VM? Det ved jeg ikke – men jeg glæder mig til at se det danske landshold spille fodbold dernede.

Og det bliver en benhård kamp at holde jordforbindelsen. Og måske man bare skulle overgive sig og lade VM-optimismen bulderkoge de næste måneder?

FIRE, FIRE, FIRE, FIRE-NUL!!!