FC København var så tæt på sensationen mod FC Bayern München, men den udeblev. 

Det tyske storhold slog til i slutningen af Champions League-kampen mod de danske mestre og vandt med 2-1, efter Jacob Neestrups mandskab ellers fik snerten af et magisk resultatet, da Lukas Lerager i anden halvleg bragte hjemmeholdet foran. 

Men ak, Jamal Musiala og Mathys Tel ville det anderledes. 

Det ville også være helt surrealistisk, hvis det fortsatte. At FC København i Champions League stadig kun skulle have tabt til Real Madrid i Parken. Det er sågar 10 år siden, at nederlaget til det spanske storhold kom. Her er det værd at bemærke, at det i år er sjette gang i historien, at de danske mestre er med i den fineste klubturnering af dem alle. Rekorden hedder nu blot to nederlag i 16 kampe i den danske nationalarena. 

Så man forstår godt, at Bayern München-træner Thomas Tuchel stillede op med det bedste mandskab, han havde til rådighed - klassen betalte sig til sidst, men det holdt hårdt. 

Hvor stor en betydning har Kevin Diks lige fået for det her forsvar, efter at han er blevet rykket ind i midten? Han neutraliserede Harry Kane fuldstændig, så vi var i tvivl, om verdensstjernen overhovedet var kommet til Danmark. Men Diks kunne ikke holde 90 minutter, og da Valdemar Lund så skulle tage en spurt med 34-årige Thomas Müller, så vi, hvor man kan gøre rigtig ondt på FC København.  

Det kan lyde lidt underligt at skrive, men FC København kan trods nederlaget se, at pilen peger fremad, for præstationen var mere end hæderlig, og ja, der blev igen lukket to mål ind, men det var altså mod et af de mest skræmmende mandskaber i Europa. Og så er Jacob Neestrups tropper stadig ikke rækkens dårligste - det er Manchester United.