Lyt til artiklen

Så kom dagen!

Christian Eriksen scorede nemlig sit første officielle mål for Manchester United, da han bragte gæsterne foran med 1-0 i udekampen mod Fulham.

United sikrede sejren i de døende minutter af kampen, da unge Alejandro Garnacho scorede til 2-1 i tillægstiden. Den tidligere United-spiller Daniel James havde tidligere udlignet for Fulham blot to minutter efter, at han var blevet skiftet ind i kampen.

Herunder kan du læse B.T.s dom over Christian Eriksens indsats.

Christian Eriksen har det som fod i hose, når han er flankeret af Casemiro og Bruno Fernandes på United-midtbanen.

Især Casemiros stærke defensive kvaliteter har gjort, at Eriksen har fået mere frie tøjler i offensiven, hvor fynboen er helt fantastisk til at komme i andet geled og være en skudtrussel.

Sammen med legekammeraten Fernandes spillede de Fulhams midtbanemænd tynde gang på gang.

Det makkerskab har kun gjort Eriksens smil endnu bredere, da han stortrives på grønsværen for den engelske storklub.

Christian Eriksen var hovedarkitekten bag sit eget mål.

Han var med til at erobre bolden på midten af banen, som han sendte op i fødderne på Martial.

Herefter kom Eriksen i fuld fart ind i feltet, hvor han ved bageste stang kastede sig ind i bolden og sparkede den i mål.

Fynboens første officielle mål i United-trøjen var en realitet, og hold da op, hvor var det fantastisk at se Eriksen brøle af begejstring. Det var en kæmpe forløsning for ham endelig at komme på måltavlen.

Christian Eriksen burde være blevet dobbelt målscorer, da han i slutningen af første halvleg brændte en kæmpe chance.

Lige ved straffesparkspletten kom danskeren stormende, hvor han fik leveret en bold skråt bagud, som han satte venstrefoden på, hvorefter bolden røg snært forbi mål. Det var en chance, som danskeren skulle have scoret på.

Kunne der ske noget mere fantastisk, end når Danmarks største stjerne brillerer i en engelsk storklub, og nu også har fået åbnet op for sin målkonto kort inden en VM-slutrunde?

Den danske styrmand storspillede inden VM-åbneren mod Tunesien, og det store smil på de fynske læber, og den enorme spillelyst, som Eriksen har i øjeblikket, må være betryggende for Hjulmand og landsholdskollegaerne at se på. Han bliver vital for Danmarks chancer for at præstere noget stort i ørkenstaten.