Andreas Christensen gjorde ikke meget væsen af sig, mens Jesper Lindstrøm blev skiftet ind og bidrog til Napolis comeback i 1-1-kampen i Champions League onsdag aften.

Herunder får du B.T.s dom over kampen mellem Napoli og Barcelona:

Den danske landsholdsstjerne var stort set usynlig.

Muligvis fordi han endnu ikke helt har fundet sig til rette på sin nye position på den defensive midtbane, hvor Barca-fansene drømmer om at se ham som en ny Sergio Busquets.

Dén sammenligning holdt ikke mod de italienske mestre.

Christensen kom kun i fokus, når han mistede bolden eller begik frispark. Det kostede en advarsel, men danskeren kan ånde lettet op over, at Napoli bankede forsøget direkte i muren. Han blev pillet ud fem minutter før tid.

Lindstrøm blev skiftet ind efter 68 minutter som afløser for den offensive troldmand Khvicha Kvaratskhelia.

Og danskeren skulle kun bruge et minuts tid på banen, før han diskede op med et flot indlæg, som Osimhen dog ikke fik udnyttet.

Få minutter senere havde Lindstrøm også en fod med i opspillet, da netop Osimhen kom fri i feltet og udlignede.

Et solidt indhop fra den danske offensivspiller, hvis fart gav Napoli et friskt pust i nøden.

Barcelona-defensiven. Det har væltet ind med mål mod den catalanske storklub, der har én af de ringeste defensiver i La Liga.

I 75 minutter holdt de Napoli fuldstændig fra fadet, men så fik Napoli-stjernen Osimhen oceaner af plads i den sejlende Barca-defensiv, og det kostede dyrt.

Det var til tider en jammerlig affære.

Ingen af de to hold var i nærheden af deres topniveau.

Nej, det gjorde du vel ikke, for der var intet at se.

Sidste år bankede Napoli mål ind, men hjemme mod Barcelona havde de ikke ét eneste skud indenfor målrammen i løbet af de første 75 minutter.

Marc-Andre ter Stegen i Barca-målet havde absolut intet at give sig til, og han var måske faldet i søvn, da Napoli endelig kom frem til en chance.

For én var alt, de skulle bruge, og så var Victor Osimhen på pletten med en udligning et kvarter før tid. Det var i øvrigt hans sidste aktion i kampen, inden han blev skiftet ud.

Nu venter der et drabeligt returopgør i Barcelona. For ingen af holdene kan være tilfredse med deres sæson, så videre avancement i Champions League er altafgørende.

Det bliver en kamp på kogepunktet 12. marts. Inden da har begge klubber rigeligt at se til i deres respektive ligaer, hvor der skal tankes lidt selvtillid.