Det var så tæt på point, men FC København tabte til Manchester United på Old Trafford. 

Første halvleg sluttede uden mål, men i anden halvleg kom hjemmeholdet ud med højere fart og sikrede sejren på et mål af Harry Maguire.

I overtiden fik det danske hold ellers et straffespark, men Jordan Larsson brændte fra pletten, og det var ikke til at bære for FC København. Skuffelsen stod malet i ansigterne på alle fra den danske hovedstad. 

Bortset fra ikke at score gjorde den danske landsholdsbomber alle de rigtige ting med højt pres, en masse løb, og han fik også sendt en virkelig fin afslutning mod kassen. Og så laver han både en lækker hælaflevering til Scott McTominay, inden han brillerede med et fantastisk træk med brystet forbi Denis Vavro. Det var tydeligt at se, at der var mere på spil end normalt, og at den tidligere FCK-spiller havde noget at bevise over for sin tidligere klub, der ikke troede nok på ham.   

Danmarks største fodboldstjerne kom på banen efter pausen i stedet for Sofyan Amrabat, og så var der pludselig hele seks danskere på banen. Og lige så øjeblikkeligt var Manchester United som forvandlet efter en første halvleg, der var så dårlig, at deres egne fans buhede dem ud til pause. Christian Eriksen var en sand dåseåbner, og medspillerne spiste for sig. 

Denne FCK-præstation kalder på respekt. Også i de engelske medier. Der er en verden til forskel på de to klubber, på størrelsen, på økonomien, på historien. På så mange parametre. Og mens de kunne smide Danmarks bedste fodboldspiller ind fra bænken, var det med al respekt den unge islænding, Orri Oskarsson, som Jacob Neestrup pegede på som ny mand med friske kræfter. En spiller, der i sidste sæson løb rundt i 1. division hos Sønderjyske. Jo, det ER flot, at FCK næsten spillede lige op med en af klodens mægtigste klubber. Også selv om Jacob Neestrup kan være uenig. 

Blev Manchester United snydt for et klokkeklart straffespark, da Kamil Grabara hakkede Marcus Rashford ned i eget felt? Dommeren dømte offside, men den langsomme gengivelse viste ikke entydigt, om den dom var korrekt. Heldigvis for FCK blev spillet sat hurtigt i gang, og VAR fik intet at sige. Ellers kunne denne kamp være endt med et større nederlag. 

Så gik den ikke længere. Efter tredje kamp er FC København nede på sidstepladsen i den yderst stærke gruppe i Champions League. Værd at bemærke er det, at de danske mestre ikke har tabt med flere end et mål i nederlagene til Bayern München og nu Manchester United. Og nu vender billedet med to hjemmekampe og et udebaneopgør i Tyskland. Der er masser af håb.