Tre forbandede mål i Champions League på bare to kampe.

Rasmus Højlund er fløjet ind på den største scene med raketfart, men Manchester United skøjter stadig ubehjælpeligt rundt som Bambi på glatis og tabte 2-3 til Galatasaray. De Røde Djævle må passe på begge ender - på samme tid.

Rasmus Højlund skal bæres i kongestol!

... men helst ikke af sine rystende holdkammerater, der bliver ved med at ødelægge det for det danske stjerneskud. Hjerneblødninger på stribe i bagerste geled gav et rødt kort og hele tre mål til gæsterne.

20-årige Højlund bragede ellers igennem fra første minut, hvor han tog en smuk tur på venstrekanten og serverede bolden på et sølvfad for Bruno Fernandes, hvis teknik for engang skyld svigtede.

Derefter gav han selv Galatasaray tyrkisk peber med styrke 100. 

Efter et kvarters tid scorede han et fremragende hovedstødsmål, der blev sat op af Marcus Rashfords pletskud af et indlæg.

I anden halvleg kom hans mesterstykke, for der spurtede han - fra midten - fra hele gæsternes forsvar og prikkede bolden elegant ind. Jamen, vi er på røven over den mand!

Tilskuerne elsker den danske striker, og hvem kan bebrejde dem det?

Sidste gang i Champions League gav han dem håbet om et comeback mod Bayern München, men endte med tabe 4-3, og denne tirsdag sendte han United på sejrskurs to gange, men endte med nul point. 

Endnu et mareridt på Drømmenes Teater. De ligger sidst i gruppen...

Rasmus Højlund har været hamrende farlig, når han har fået chancerne, men der har været lidt muggen i krogene over én detalje i hans spil.

I de tidligere kampe har han nemlig mistet flere bolde, som han skulle holde fast i, men i denne kamp satte han kritikkerne i skammekrogen, og der skal de forhåbentlig blive siddende.

Bolden sad ofte godt fast på hans fødder, og hvis den hoppede lidt fra, så fik tyrkerne med fysikken. 

Den kan meget få i verden matche.

Bolden var faktisk i nettet tre gange for Rasmus Højlund, men ved den ene lejlighed blev der korrekt dømt for offside.

Danskeren fik bolden tæt inde under mål og satte sin oppasser uden problemer og bankede den i nettet. 

Lidt bedre overblik havde bragt ham på den rigtig side af offsidelinjen - men det er svært at bebrejde ham i det hurtige spil tæt på kassen.

24. oktober har Manchester United en sand must-win-kamp mod FCK.

Rasmus Højlund får et gensyn med klubben, der ikke kunne bruge ham og sendte ham videre for en slik i forhold til den sum, som Manchester United har betalt for ham.

De dyre drenge er helt vildt pressede forud for mødet med et FCK-hold, der har vist tænder mod både Galatasaray og Bayern München.

De to udgør bunden af Gruppe A forud for deres to indbyrdes opgør.