Leicester City FC udklædt som blandt andet Ninja Turtles i tivoli i København, søndag d. 6 december.
Leicester City FC udklædt som blandt andet Ninja Turtles i tivoli i København, søndag d. 6 december. Foto: Simon Læssøe

Det var et decideret syret scenarie, der mødte søndagens Tivoli-gæster. Omkring 20 granvoksne mænd udklædt som superhelte - Turtles, Batman, Iron Man og så videre - tumlede lettere beduggede rundt i forlystelseshaven. 

Hvad gjorde situationen endnu mere surrealistisk - og hvad de færreste almene Tivoli-gæster nok var klar over -  var, at mændene bag heltemaskerne var spillerne fra Premier Leagues sensationelle førerhold, Leicester.

Fodboldstjernerne, der først skal i kamp igen næste mandag, havde fået lov at slå gækken løs ovenpå lørdagens stærke 3-0-sejr på udebane mod Swansea. Og det benyttede Schmeichel, Vardy, Mahrez og resten af truppen til at tage et fly direkte til den danske hovedstad, hvortil de ankom lørdag aften.

Leicester City-spillere udklædt som blandt andet Ninja Turtles i tivoli i København

Premier League-spillerne indledte søndagen på The Dubliner ved Storkespringvandet på Strøget. Her tog de tilløb til, hvad der nok ender med at være en meget våd julefest. Og herefter gik turen til Tivoli, hvor topholdet havde base på restaurant Grøften.

Spillerne var generelt ikke meget for at sludre med de fremmødte pressefolk. Men den ene Ninja Turtle - reservemålmand Ben Hamer - fortalte til BT, at holdet var begejstret for det danske vintervejr - trods grå himmel og strid blæst.

»København er dejlig. Det regner ikke, og det er rigeligt for os. I England regner det jo nærmest konstant,« lød det fra målmanden, der desuden fortalte, at det var spillernes sidste chance for at en god bytur inden Premier Leagues tætpakkede juleprogram.

»Vi nyder et par fridage, inden vi får rigtig travlt til jul. Vi tager hjem til Leicester igen i morgen, (mandag, red.) eftermiddag.«

Efter et par timers Tivoli-sjov vaklede de udklædte Premier League-stjerner videre ud i hovedstaden - flere af dem med en markant bøhmand på - for at fortsætte julefesten.

Leicester, der sidste år længe kæmpede hårdt for at undgå nedrykning, er på en sensationel førsteplads i Premier League efter 15 runder. 'The Foxes' har to point ned til Arsenal op andenpladsen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.