Den tidligere FCK-spiller Carlo Holse har fået fremtiden på plads.

B.T. kan afsløre, at årets spiller 2021 i den norske storklub Rosenborg har forlænget kontrakten frem til udgangen af 2024.

I de seneste uger har interessen fra større adresser i Europa for den 22-årige spiller med ni mål og 10 oplæg i sidste sæson ellers været vidt beskrevet i mange medier, og det seneste døgns tid er han i Holland blevet sat i forbindelse med et skifte til Heerenveen.

For knap to uger siden skrev den italienske avis la Repubblica, at Serie A-klubben Genoa havde budt på danskeren og var i forhandlinger med den norske klub, men Rosenborg afviste buddet. Genoa har dog ikke givet op, skrev lokalsprøjten Il Secolo XIX for få dage siden.

Men Rosenborg har hele tiden understreget, at Carlo Holse ikke skal væk.

»Carlo (Holse, red.) er ikke til salg. Han er en vigtig spiller for os, og vi har planer om at udvikle ham til en endnu bedre spiller, end han er i dag,« sagde Rosenborg-træner, Kjetil Rekdal, til Aftenposten så sent som for to dage siden.

De ord er der nu kommet handling bag med en forbedret kontrakt, der ikke blot sikrer Holse mere i løn, men også længere tid i Rosenborg.

FC København solgte for præcis to år siden Carlo Holse til Rosenborg for omkring fem millioner kroner. Han nåede at spille 46 kampe for løverne fra den danske hovedstad.

Andre læser også