Tirsdag aften afgøres det. Skal Danmark eller Irland til VM? Første kamp i Parken sluttede 0-0, og selv om det ikke var et resultat, der som sådan skuffede landstræner Åge Hareide, vil nordmanden skifte to mand ud i sin startopstilling til returkampen i aften på Aviva Stadium.

BT kan afsløre, at Åge Hareide har lagt op til ændringer i både forsvaret og i angrebet. Medmindre der kommer akutte skader, eller andre omstændigheder får negativ indflydelse på Åge Hareides plan, bliver det sådan, det danske hold løber på banen i Dublin.

Læs også: Lægerne kunne ikke tro deres egne øjne, da de så den afdøde stjernespillers hjerne

Den største overraskelse er, at Andreas Christensen får pladsen som højreback i stedet for Peter Ankersen, der ikke spillede nogen dårlig kamp i den første kamp. Men udskiftningen indikerer, at Åge Hareide vil sikre sig defensivt og med Chelsea-spilleren 'AC' få mere luftstyrke mod Irlands helt store våben - dødboldene.

 

I angrebet får Yussuf Poulsen chancen i stedet for Nicolai Jørgensen, som i den første kamp ikke blev nogen trussel for irerne og så ud til at være hæmmet af det brud i håndledet, han fik i weekenden op til landsholdssamlingen.

Med Yussuf Poulsen på banen som angriber i højre side bliver Andreas Cornelius rykket ind som central angriber.

Dermed vil Danmark stille op i denne 4-3-3-opstilling, medmindre der sker uforudsete ændringer, eller Åge Hareide kort før kampstart ændrer i sin plan:

Kasper Schmeichel - Andreas Christensen, Simon Kjær, Andreas Bjelland, Jens Stryger Larsen - William Kvist, Thomas Delaney, Christian Eriksen - Yussuf Poulsen, Andreas Cornelius og Pione Sisto.

Der er kick off på Aviva Stadium klokken 20.45 dansk tid. Følg kampen LIVE på bt.dk.

Se også