B.T. kunne for et par uger siden afsløre, at den amerikanske klub Portland Timbers havde afgivet et bud på Kasper Junker.

Men det skifte bliver ikke til noget, da hverken danskeren eller hans klub Urawa Red Diamonds kunne blive enige med MLS-klubben.

Nu kan B.T. løfte sløret for et nyt bud, der er tættere på at blive en realitet, da en anden japansk klub i Nagoya Grampus er ved at gafle den 28-årige angriber.

Nagayo Crampus kører samme model som Portland Timbers og ligger i forhandlinger med Urawa Red Diamonds om et års leje med en købsoption.

I dette tilfælde er de personlige betingelser også tættere på at være på plads, og Kasper Junker finder ifølge B.T.s oplysninger tilbuddet meget attraktivt, da han ønsker at fortsætte eventyret i Japan.

Derfor skal meget gå galt, før et skifte til Nagayo Grampus ikke bliver til noget.

Kasper Junker har været i japansk fodbold i halvandet år, efter han fik sit helt store gennembrud i Norge med Bodø/Glimt, hvor han i 25 kampe i ligaen scorede 27 mål og lavede 11 oplæg.

I Urawa Red Diamonds er målformen fortsat med 27 mål i 62 kampe, og han fik i begyndelsen af 2022 en forbedret kontrakt.