Lyt til artiklen

Jens Stryger Larsen er nu kun et lægetjek og en underskrift fra at skifte til den tyrkiske mesterklub, Trabzonspor.

B.T. kan afsløre, at landsholdsbacken er blevet enig om de personlige betingelser med klubben og får en treårig aftale.

Han er rejst til Tyrkiet for at gennemgå lægetjek og skrive under på sin kontrakt. De sidste detaljer i aftalen faldt ifølge B.T.s oplysninger på plads torsdag ved frokosttid, hvorefter Jens Stryger Larsen fik besked om at komme til Tyrkiet.

Handlen har været nogle dage undervejs, og det tyrkiske medie Sporx kunne mandag fortælle, at klubben forhandlede med den 31-årige dansker. Klubben bekræftede dette torsdag.

De tyrkiske mestre kan se frem til en stor pose penge med deltagelse i næste sæsons Champions League, og Jens Stryger Larsen kan også glæde sig over at få en god andel af de mange millioner.

Således har danskeren stået med særdeles gode kort på hånden, da han fra næste måned er kontraktfri efter afskeden med Udinese.

I Trabzonspor vil Jens Stryger Larsen blive holdkammerat med en anden dansk landsholdsspiller i Andreas Cornelius, der havde en stor andel i klubbens forrygende mesterskabssæson.

Cornelius scorede som holdets topscorer 15 mål i ligaen og kan nu se frem til at blive serviceret foran kassen af en landsholdskammerat.