Så har Glen Riddersholm fundet et nyt job. Måske ikke det, han skal lave resten af livet, men dog et job inden for fodboldbranchen.

Det er TV3 Sport, der har signet den tidligere FC Midtjylland-træner som en del af tv-stationens Premier League-dækning.

Det bekræfter ledende redaktionschef Kim Mikkelsen over for BT.

Allerede på lørdag dukker Glen Riddersholm op på tv-skærmen for første gang, når han skal sidde om det runde bord i ’Tipslørdag’-studiet. Sammen med værten Carsten Werge og eksperterne Marc Rieper og Martin Laursen.

Det er her han får sin faste gang et par ’håndfulde gange’ frem mod jul, som Kim Mikkelsen udtrykker det.

»Vi kan nyde godt af ham her og nu. Det er vi utroligt glade for. Han har ekstremt stor viden, så han kan bidrage rigtigt godt til vores flade om lørdagen,« siger Kim Mikkelsen.

Han regner dog ikke med at kunne råde over Glen Riddersholm som Premier League-ekspert i lang tid fremover.

»Jeg tror, at det er en kendt sag, at han gerne vil fortsætte som fodboldtræner, og han er på  markedet som fodboldtræner. Men her og nu deltager han os, men jeg tror, at Glen er så dygtig, at han får et job på et tidspunkt, så det er bare et spørgsmål om hvornår,« siger Kim Mikkelsen.

Glen Riddersholm stoppede som træner i FCM i sommer efter at have ført holdet til guld i Superligaen. Siden er han blandt andet blevet sat i forbindelse med jobbet som Esbjerg-træner, som han har takket nej til, og i perioden siden sin opsigelse har han holdt sig mere væk fra rampelyset, end han gjorde inden. Enkelte gange, som i Radio24syv og BTs debatprogram FodboldFM, har han bidraget med sin viden og sine analyser, men jobbet på TV3 Sport er hans første som egentlig ansat ekspert.

På lørdag skal han dog kloge sig på Everton-Chelsea, Arsenal-Stoke og Manchester United-Liverpool.