TV3 smed en lille bombe, da de fredag eftermiddag offentliggjorde, at Brian Laudrup stopper på kanalen efter 14 år som ekspert på Champions League-udsendelserne.

Nyheden om Brian Laudrups stop kom via en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at 'Brian Laudrup har valgt at tage imod en jobmulighed, som ikke er forenelig med jobbet på TV3'. Der står dog intet om, hvilket job der et tale om.

Men BT erfarer, at bruddet mellem Laudrup og TV3 sker, fordi Brian Laudrup har valgt at takke ja til en rolle som frontfigur for et bettingselskab. Da Laudrup fortalte TV3 om sit nye job, fik han besked på, at det var uforeneligt med hans rolle som Champions League-ekspert.

Brian Laudrup insisterede dog på, at han ville have det nye job hos bookmakeren, og derfor måtte samarbejdet med TV3 ophøre.

Ifølge BTs oplysninger er det efter al sandsynlighed Unibet, som har sikret sig Brian Laudrup som frontfigur - angiveligt til en årsløn på mere end en million kroner.

BT har forsøgt at få en kommentar fra Brian Laudrup til oplysningerne omkring hans job i betting-branchen, men han har ikke reageret på opkald eller sms.