Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Han var kørt i stilling til en drømmetjans i AaB, men en batalje under en afslutningsfest har kostet ham jobbet, allerede inden han var kommet i gang.

Samtidig blev han også droppet af sin nuværende klub, som han var på nippet til at føre op i 1. division.

Onsdag bekræftede Thisted FC overraskende, at man stopper samarbejdet med succestræneren Bo Zinck.

Nu kan B.T. afsløre, at det var lussinger og verbale overfusninger ved Thisteds afslutningsfest, der kostede Zinck jobbet både i Thisted – og et job i Superliga-klubben AaB.

Bo Zinck er fortid i Thisted FC efter en batalje til en afslutningsfest. Foto: Thisted FC
Bo Zinck er fortid i Thisted FC efter en batalje til en afslutningsfest. Foto: Thisted FC
Vis mere

Nordjyske har fortalt, at Bo Zinck stort set havde landet jobbet som U19-ligatræner i AaB. Det stemmer overens med de oplysninger, B.T. har fået.

Flere kilder i og omkring Thisted beretter om episoden ved afslutningsfesten, der kulminerede med en opsigelse på stedet fra Bo Zinck.

Forud var gået en ellers normal festlig aften, hvor klubbens herre- og damespillere skulle fejre sæsonens afslutning sammen.

Men efter et ølspil opstod en batalje, og Bo Zinck endte i en ophedet diskussion med sin egen assistenttræner, Peter 'Snak' Christensen.

Diskussionen udviklede sig til at blive fysisk, og flere kilder fortæller, at Peter 'Snak' Christensen herefter blev tildelt både lussinger og verbale tilsvininger af Bo Zinck.

Det fysiske sammenstød, der ikke udviklede sig videre til et decideret slagsmål, førte til, at Bo Zinck allerede samme aften og ved samme fest tog sin afsked fra jobbet som cheftræner under stor dramatik.

Dagen efter fortrød Bo Zinck imidlertid sin opsigelse. Men Thisted FC var af en anden holdning. Overfaldet var for meget for ledelsen i den nordjyske klub, der i stedet gav Zinck sparket.

»Grundet uoverensstemmelser, der ikke er forenelige med klubbens værdier, standser samarbejdet med øjeblikkelig virkning,« lød det onsdag fra klubbens direktør, Peter Friis Jensen, i en pressemeddelelse.

Men dramaet stopper ikke her. Inden episoden stod Bo Zinck således på tærsklen til en trænertjans hos AaBs U19-mandskab.

Aftalen var næsten på plads for den tempramentsfulde træner, men episoden og afskeden i Thisted har nu fået AaB til at trække sig.

Fra to job på hånden gik den ellers afholdte træner til nul.

Både i Thisted, som han tidligere har ført op i 1. division, men også i Jammerbugt FC, som han over to omgange har stået i spidsen for, har Bo Zinck haft flotte resultater.

B.T. har været i kontakt med både Bo Zinck, assistenttræner Peter 'Snak' Christensen og Thisted-direktør Peter Friis Jensen. Ingen har yderligere kommentarer.

Andre læser også