Ingen kaniner. Ingen Nicklas Bendtner.

Landstræner Åge Hareide sender de sikre kort på banen, når Danmark i aften spiller skæbnekamp mod Montenegro i den montenegrinske hovedstad Podgorica.

BT erfarer således, at der er genvalg til ti ud af de elleve spillere, der for en lille måned siden vækkede det danske VM-håb til live med sejre over Polen og Armenien.

Eneste ændring bliver, at Yussuf Poulsen overtager Nikolaj Jørgensens plads i angrebet. Jørgensen er skadet og derfor slet ikke en del af truppen.

Dermed bliver de 30.000 roligans skrålende bøn fra Parken om et comeback i startopstillingen til Nicklas Bendtner altså ikke opfyldt.

Heller ikke på venstre back er det lykkedes Riza Durmisi at overbevise Åge Hareide om, at han skal have sin plads i startopstillingen tilbage. Den sidder Jens Stryger Larsen, der for tiden får masser af spilletid for Udinese i Serie A, på.

I midtforsvaret er Andreas Bjelland tilsyneladende kommet sig over sin skade i baglåret, og han beholder derfor sin plads i midterforsvaret ved siden af Simon Kjær.

»Jeg kender spillerne så godt, at jeg ved, hvem der kan gå ind i de forskellige roller, hvis nogen præsterer under vanligt niveau, men jeg tror også, det er meget vigtigt at bevare troen på det hold, som præsterede sidst. Hvis man skifter for meget, kan det være lidt negativt,« sagde Åge Hareide på gårsdagens pressemøde.

Han ville dog ikke endegyldigt bekræfte, at det var genvalg til ti plus Yussuf Poulsen:

»Vi kom frem til en konstellation mod Polen, som vi lykkedes godt med. Det er ikke sikkert, at vi ser det eksakt samme hold, men vi kommer til at se noget af det samme,« sagde Hareide.

Landstræneren oplyste desuden, at alle spillere er klar til opgøret mod Montenegro.

Ifølge BTs oplysninger stiller Danmark altså med følgende startopstilling:

Kasper Schmeichel (Leicester City) - Henrik Dalsgaard (Brentford), Simon Kjær (Sevilla), Andreas Bjelland (Brentford), Jens Stryger Larsen (Udinese) - William Kvist (FCK), Thomas Delaney (Werder Bremen), Christian Eriksen (Tottenham Hotspur) -  Yussuf Poulsen (RB Leipzig), Andreas Cornelius (Atalanta), Pione Sisto (Celta Vigo)