Den hollandske storklub Ajax bliver en dansk midtbanespiller færre i det næste år.

B.T. kan afsløre, at Victor Jensen bliver lejet ud til Rosenborg.

Danskeren med det store talent har i jagten på spilletid søgt andre græsgange denne vinter, og som B.T.s podcast Transfervinduet har kunnet fortælle, har bejlerne været mange for U21-landsholdsspilleren.

Således har russiske, italienske og hollandske klubber alle henvendt sig på spilleren, som Superligaen fik et glimt af sidste forår, da FC Nordsjælland lejede ham.

Rosenborg har imidlertid også holdt et seriøst blik på Ajax-spilleren, og den norske storklub har kunnet lokke med en måneds preseason og en træningslejr, hvor Victor Jensen for alvor kan vise sit værd.

Eliteserien følger kalenderåret, og en ny sæson står for døren, hvorfor tavlen er vasket ren.

Tilmed kan Victor Jensen glæde sig over, at han er tiltænkt en midtbanerolle lige ved siden af sin tidligere holdkammerat i FC København, Carlo Holse.

Jævnaldrende Holse er kåret til årets spiller i Rosenborg og har netop forlænget sin kontrakt med klubben til udgangen af 2024.

For Victor Jensen har det i denne omgang ikke været en mulighed at skifte på en længere kontrakt til Rosenborg, da Ajax stadig ser et stort lys i den 22-årige dansker, som klubben i sommeren 2017 lagde 26 millioner kroner for at købe fri i FC København.

Konkurrencen i Ajax er som bekendt benhård, og da spilletid og udvikling har været i højsædet for Victor Jensen, har det ikke længere været nok at blive udtaget til kampene i Æresdivisionen.

Derfor bliver han det næste år lejet ud til Rosenborg, inden Ajax igen tager danskeren under vingerne.