Så giver fodboldekspert på Eurosport og klummeskribent på B.T. Sporten, Morten Bruun, sit bud på, hvem der gør det godt, og hvem der skal tage sig sammen.

I denne uge er der ros til flere engelske topklubber for at vise storspil ude i Europa.

Og det stik modsatte kan man så sige om Evertons målmand, der langt fra ligner den målmand, han var under VM-slutrunden i Rusland.

Du får Bruuns barometer lige her:

England styrer Europa!

De seneste par uger har været et stort engelsk triumftog på den europæiske scene. I Champions League skabte Manchester United et fodboldmirakel mod Paris Saint-Germain, mens Liverpool, Manchester City og Tottenham affærdigede hver deres modstander fra den tyske Bundesliga med samlede sejrscifre på 17-3!

Og i Europa League gennembankede Chelsea ukrainske Dynamo Kiev med skræmmende 8-0 over to kampe, mens Arsenal vendte 1-3 fra den første kamp mod Rennes til en samlet sejr på 4-3.

Ikke siden sæsonerne 2007/08 og 2008/09 har de engelske hold styret Europa på den måde, og pludselig giver det igen mening at tale om Premier League som den stærkeste liga i Europa. Måske får vi endda den første engelske vinder af Champions League siden Chelsea i 2012.

Forvirrede Pickford

Jordan Pickford har svært ved at håndtere sin status som Englands Number One. Sådan ser det i hvert fald ud i øjeblikket, hvor han synes ramt af Evertons nedtur og farer frustreret rundt i og omkring eget straffesparksfelt, alt imens han skælder og smælder på sine holdkammerater.

I lørdags burde Pickford have fået det røde kort mod Newcastle for en hovedløs tackling, og han virker langt fra den selvsikre, kølige målmand, han var under VM-slutrunden i Rusland.

Pickford er naturligvis udtaget til den aktuelle engelske landsholdstrup, men han må være voldsomt presset af Burnleys formstærke Tom Heaton og Stokes Jack Butland, der ikke har mistet sit niveau trods nedrykningen fra Premier League. Det kunne jeg ved selvsyn konstatere i onsdags, da jeg overværede Stokes udekamp mod Derby i The Championship.