Så giver fodboldekspert på Eurosport og klummeskribent på B.T. Sporten, Morten Bruun, sit bud på, hvem der gør det godt, og hvem der skal tage sig sammen.

Og denne gang får en United-spiller store roser for et par flotte landskampe.

Og så er der en velkendt, men også meget hidsig irer, som har skabt ballade på sit eget landshold.

Det er igen blevet tid til 'Bruuns barometer':


Vi er mange, der mener, at José Mourinho får alt for lidt ud af Marcus Rashford. Den 20-årige angriber har da også fået en sløj start på denne sæson. I Manchester Uniteds kampe har han virket uden selvtillid, ufarlig og irritabel i en grad, der senest gav ham et rødt kort imod Burnley.

Men så giv i stedet Rashford den engelske landsholdstrøje på! Så skal I se løjer!

Her afløste Rashford den skadede Raheem Sterling i Gareth Southgates startopstilling, her var han udfordrende, målfarlig og fyldt med tro på sig selv og scorede i begge Englands kampe, først mod Spanien og dernæst mod Schweiz. Se scoringerne i videoen øverst

Det vil i øvrigt sige, at Rashford i løbet af tre dage scorede lige så mange landsholdsmål som Sterling har præsteret i 44 kampe. Vildt nok!


Det er godt nyt for Danmark, at de skændes, så det brager i den irske landsholdslejr.

Som så ofte før er det Irlands temperamentsfulde assistenttræner Roy Keane, der er kommet i fokus, denne gang for at have svinet adskillige af landsholdsspillerne til for ikke at gide at træne.

Det ser ud til, at spillere som Harry Arter og Jonathan Walters på den konto er fortid på det irske landshold, som i det hele taget synes at være rigtigt skidt kørende.

Irland tabte 1-4 til Wales i Danmarks Nations League pulje efter at være blevet kørt ud af banen, og det virker efterhånden som om, at den hidsige og åbenmundede Keane er til mere skade end gavn for manager Martin O’Neill.