Mesut Özil har her selv scoret for Arsenal, men ellers er det især oplæggene til mål, den tyske verdensmester har været kendt for i denne sæson. En Arsenal-fan har været så begejstret, at han hyldede Mesut Özil i en bryllupstale.
Mesut Özil har her selv scoret for Arsenal, men ellers er det især oplæggene til mål, den tyske verdensmester har været kendt for i denne sæson. En Arsenal-fan har været så begejstret, at han hyldede Mesut Özil i en bryllupstale. Foto: ADRIAN DENNIS

En brudgom hyldede i sin bryllupstale ikke sin hustru - men Arsenals Mesut Özil, der nu svarer ved at invitere ægteparret til en Arsenal-kamp.

Det var ikke så lidt af en spøjs bryllupstale, en mandlig Arsenal-fan holdt. Han havde udformet talen sådan, at gæsterne troede, det var hans nyitlkomne hustru, der fik den uforbeholdne ros.

Til sidst kom det så frem, at det var Arsenals tyske verdensmester, Mesut Özil, der var målet for de pæne ord.

SOC/

Brudgommen sagde i talen:

»Jeg tror, at alle i dette rum ved, at denne person har gjort mig til den lykkeligste fyr på planeten. Jeg vågner hver dag, og jeg kan stadig ikke fatte, at denne person er en del af mit liv.«

Han fortsatte:

»Jeg føler mig utrolig heldig, og jeg håber, at denne specialle person ved, hvor meget vedkommende betyder for mig. Jeg ved, at det er svært at finde en, der får én til at føle sådan, og jeg kommer aldrig til at tage det for givet.«

Og så kom overraskelsen:

»Så kan vi venligst rejse og skåle - for Mesut Özil. Tak skal I have!«

SOC/

Mesut Özil har været en nøglespiller for Arsenal i denne sæson, hvor han 15 gange har lagt op til mål for Premier Leagues førerhold.

Den tyske landsholdsspiller med de tyrkiske rødder er ifølge den britiske avis The Independent meget taknemmelig for brudgommens kærlgiheds-erklæring, så Mesut Özil har svaret på Twitter, at han gerne personligt vil gratulere brudeparret efter deres bryllupsrejse.

»Og så vil jeg gerne invitere jer til en kamp med Arsenal!«

Historien melder intet om, hvorvidt bruden er fodboldinteresseret.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.