Brøndby fik masser af plads på udebane mod serbisk hold, men udnyttede det ikke fuldt ud, mener cheftræner.

Resultatet var godt nok, men Brøndby skulle have scoret endnu flere mål end de to, som det blev til i torsdagens sejr ude mod Spartak Subotica fra Serbien i Europa League-kvalifikationen.

Det mener cheftræner Alexander Zorniger.

»De misbruger deres første chance, og vi scorer på vores anden. Det var fortjent, men vi ville gerne have set en endnu større sejr, fordi de gav os så meget plads,« siger Zorniger til Brøndbys hjemmeside.

Nyerhvervelsen Dominik Kaiser bragte Brøndby foran i første halvleg, men især efter Hany Mukhtars scoring til 2-0 lige efter pausen blev der ifølge Zorniger masser af plads til udeholdet.

»Men vi fandt ikke den rigtige balance mellem at drible og aflevere,« siger han.