Brøndby-træner Alexander Zorniger var godt tilfreds med sit hold efter pokalfinalen mod FCK. Kun var han utilfreds med resultatet, som var en sejr på 3-1 til FCK.

»Alt var godt. Vi spillede bedst, vi havde de bedste fans, det var en fantastisk pokalfinale. Det var bare en skam, at vi tabte,« sagde Alexander Zorniger efter kampen til TV3+.

»Jeg er meget stolt af holdet. Jeg mener virkelig, at vi spillede bedst. Det fortæller en del, at FCKs målmand blev kåret til kampens spiller,« sagde Brøndbys tyske træner og henviste på denne måde til, at Stephan Andersen efter kampen blev kåret til Årets Pokalfighter.

»Vi udnyttede desværre ikke de chancer, vi skabte. Lige nu står vi så og har tabt en pokalfinale, og det handler jo om at vinde,« som Alexander Zorniger konstaterede.

»De mål, FCK laver, er desværre lidt for nemme. Men to af dem kommer sidst i kampen, hvor koncentrationen måske ikke er helt lige så stor som i starten af kampene. Men det er naturligvis også udtryk for høj kvalitet hos modstanderne, at de scorer på de chancer,« sagde han.