Lyt til artiklen

Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S meddeler mandag morgen, at man fortsat er i dialog med investorer om et muligt salg af aktier i klubben.

Det sker efter flere rygter, der startede hos mediet Solidaritet søndag, har kædet Brøndby sammen med den amerikanske investor David Blitzer.

»Under henvisning til de verserende rygter i medierne om, at Brøndby IF er i aktuelle drøftelser med en potentiel investor vedrørende en mulig investering i Brøndby IF, skal vi hermed meddele, at Brøndby IF løbende modtager henvendelser fra interesserede investorer, og fortsat har dialog med investorer for at afdække mulighederne for en mulig investering i Brøndby IF,« skriver selskabet bag Brøndby.

Det meddeles desuden, at hvis drøftelserne med mulige investorer udmønter sig i konkrete aftaler, så vil Brøndby straks lade omverdenen vide det.

Ifølge Ekstra Bladet er der tale om, at ejer og bestyrelsesformand Jan Bech Andersen vil afgive en stor portion af sine aktier til den amerikanske rigmand, der desuden sidder på en chefpost i Blackstone.

Og det prostesterede Brøndbys fans imod, da Brøndby søndag spillede Superliga-kamp mod Viborg.

På en tifo stod der blandt andet:

»Blackstone/Blitzer: Penge over mennesker - Brøndby IF: Mennesker over penge.«

Nu skal det blive spændende at se, hvad fremtiden bringer for Brøndby og ejer Jan Bech Andersen, som nu har 54,6 procent af aktierne i klubben.