Det var Per Bjerregaard, der forhandlede aftalen med Spillerforeningen på plads i 2004. Derefter gik han hjem til Brøndby og gjorde noget andet end de havde aftalt.

Brøndby blev tirsdag dømt til at skulle betale 4 mio. kr. som pension og feriepenge i efterbetaling til Thomas Rasmussen, Peter Madsen og Martin Ericsson. Dermed blev det gjort klokkeklart, at Brøndby har handlet forkert, siden klubberne og spillerne indgik overenskomsten i 2004.

Det er særlig paradoksalt, fordi Brøndbys daværende direktør Per Bjerregaard selv sad med ved forhandlingsbordet som Divisionsforeningens repræsentant, da klubberne og spillerne (Spillerforeningen) forhandlede overenskomsten igennem.

Populært sagt forhandlede Per Bjerregaard altså en aftale på plads, men udførte en anden praksis, da han kom hjem til Brøndby som direktør.

- Jeg tænker, at Per på det tidspunkt må have ment, at det er blevet gjort på den rigtige måde, når han har forhandlet kontrakter med spillere, agenter og hvem der ellers har været involveret. Jeg kan ikke forestille mig, at han skulle have ment andet, siger Brøndbys direktør Tommy Håkansson.

Per Bjerregaard har ikke svaret på sporten.dks henvendelser.