Brøndby vandt 2-1 over Liverpool i Daniel Aggers første klubkamp på Brøndby Stadion, siden forsvarsspilleren byttede tilværelsen på Vestegnen ud med en karriere i Liverpool.

Efter otte år væk fra Brøndby har de danske fans ikke glemt Daniel Agger. Inden kampen, som var et led i fejringen af Brøndbys 50 års jubilæum, blev Agger hyldet af samtlige tilskuere på det tætpakkede stadion, og Thomas Kahlenberg overrakte blomster til den 'hjemvendte' stjernespiller.

Faktisk var Daniel Agger en af Liverpools farligere spillere i første halvleg. Flere gange sneg danskeren sig med frem, og han var tæt på at score efter et godt forsøg, som suveræne Lukas Hradecky reddede. Hradecky, der i sidste sæson var en af Brøndbys bedste spillere, havde en stor del af æren for, at et reservespækket Liverpool-mandskab ikke scorede i de første 45 minutter.

Efter knap en halv times spil koksede Liverpools højrekant Suso, da han skulle cleare en bold foran eget straffesparksfelt. Med en svag pasning spillede han bolden ud i fødderne på Christian Nørgaard, der med en følt inderside plaffede 1-0-målet ind bag Brad Jones.

Liverpools manager Brendan Rodgers pillede Daniel Agger og de ni andre Liverpool-markspillere ud i pausen, og det gav bonus. I hvert fald scorede indskiftede Kristoffer Peterson kort inde i halvlegen i en situation, hvor Lukas Hradecky parerede bolden lige ud i fødderne på den svenske kantspiller.

Trods to Brøndby-frispark på overliggeren og flere gode tilbud til Liverpool lignede det meget et uafgjort resultat, men indskiftede Ferhan Hasani ville det anderledes. I dommerens tillægstid afdriblede han tre Liverpool-spillere og sparkede bolden flot ind til slutresultatet 2-1 i den sidste træningskamp inden søndagens udekamp i Superligaen mod FC Midtjylland.