Fodbold er ofte øjebliksbilleder, og tager man det syn med over på auktioner med fodboldtrøjer, er der ingen tvivl: Brøndby er langt mere populære end landsholdet.

I forbindelse med den igangværende Knæk Cancer-kampagne udbydes diverse Hummel-trøjer fra de seneste kampe, og her er det bemærkelsesværdigt, hvor populære Brøndbys trøjer er i forhold til de andre hold, der spiller i Hummel.

I skrivende stund, og tre dage inden auktionens afslutning, er der på auktionssiden odendo.dk samlet budt godt 89.619 kroner på de specialdesignede Brøndby-trøjer, der blev spillet i i weekendens sejr over Lyngby.

Til sammenligning står landsholdets trøjer fra landskampen mod Luxembourg til at indtjene lidt over 50.000 kroner til det gode formål, og det må siges at være langt efter den populære klub fra Vestegnen.

Christian Eriksens trøje er kun den næstmest populære tre dage før afslutningen på auktionen.
Christian Eriksens trøje er kun den næstmest populære tre dage før afslutningen på auktionen. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Topscorer fra Brøndby er darlingen Dominik Kaiser, hvis trøje i øjeblikket står til at indtjene 18.000 kroner.

For landsholdet er det Kasper Schmeichels trøje, der er mest eftertragtet. Den er der et aktuelt bud på 5.500 kroner på.

Den helt stjore stjerne Christian Eriksen scorer kun næsthøjest indtil videre og vil i øjeblikket indbringe 4.603 kroner til bekæmpelse af kræft.

Også Superliga-klubberne AaB, Sønderjyske, Horsens, AGF og OB spiller i Hummel og har deres trøjer på auktion, men ingen af dem har endnu overhalet Dominik Kaiser eller for den sags skyld Kamil Wilczek, som søndag spillede i en trøje, der er budt over 10.000 kroner på.