Brøndbyfans under 1-1 kampen mod FCK i Parken søndag aften d.4. maj 2014. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2014)
Brøndbyfans under 1-1 kampen mod FCK i Parken søndag aften d.4. maj 2014. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2014) Foto: Jens Nørgaard Larsen

Brøndbys officielle fanklub har ikke tiltro til sikkerheden på FC Københavns hjemmebane og opfordrer fans af klubben til at overveje det en ekstra gang, hvis de gerne vil se kampen på stadion og ikke har fået billet til Brøndbys udebaneafsnit.

Senest de to klubber mødtes i Telia Parken til et derby, var der efterfølgende stor furore blandt Brøndbys fans, fordi supportere af klubben blev overfaldet af FCK-tilhængere under kampen på de tribuner, der reelt er hjemmeholdets. Derfor er Brøndby Support heller ikke overbeviste om fansenes sikkerhed til næste weekends derby.

- Vi ser gerne, at der bliver udsolgt, og Brøndby-fans dominerer tribunerne. Alligevel vil vi godt opfordre Brøndby-fans til at tænke sig rigtig godt om, inden de køber en billet til et afsnit, som ikke er dedikeret til Brøndbys fans. Vi tør simpelthen ikke tro på, at FCK har rettet op på sikkerheden siden sidst, siger Sarah Agerklint, næstformand i Brøndby Support, til fanklubbens hjemmeside.

Læs også: Brøndby fjerner FCK-farve fra spillertrøjen: Se FCK's svar her

FC København har givet karantæne til 12 af de overfaldsmænd, som de via videoovervågning kunne identificere, men det er ikke nok til at gøre Brøndby-fansene trygge ved at benytte sig af andre tribuner end dem, de har fået tildelt af FC København.

BT har været i kontakt med Parkens sikkerhedschef, Leif Bjørn, for en kommentar, men han henviser til FCK's presse- og kommunikationschef, Christian Wolny, der ikke har været mulig at få fat i.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.