Brøndbys sportsdirektør Per Rud måtte efter klubbens exit og 0-2-nederlag til Club Brügge i Europa League-kvalifikationen forholde sig til sit ambitiøse mandskabs kvalitet i forhold til den belgiske modstanders ditto.

Det gjorde han med en flere forbehold om et hold under opbygning, og stadig med en stor tro på potentialet i truppen, men han var også ærlig omkring den følelse, som det samlede 0-5-nederlag over de to kampe efterlod ham i:

- Det generer mig voldsomt, at vi ikke ser bedre ud. Det har været to gange forfærdelige 90 minutter. Selvom der har været perioder, så har man alligevel en kæmpe irritation over, at vi ikke gør det bedre, sagde Per Rud i studiet hos TV3+.

Flere af spillerne og også Brøndby-træner Thomas Frank erklærede sig efterfølgende tilfredse med den første halve time, men spillet i den periode ændrede ikke på, at holdet fik fra banen for tredje kamp i træk uden at score, mens der i den anden ende er blevet lukket syv scoringer ind.

I alt er det blevet til fire nederlag i de fem kampe, som Brøndby har spillet i denne sæson, og Per Rud havde nemt ved at anerkende, at det umiddelbart ikke levede op til de drømme, som han og klubben har gjort sig om sæsonstarten. Men nuancerne kunne han også sagtens finde:

- Hvis man kigger isoleret på point, så er det langt under vores forventning. Men vi bliver også bare nødt til at kigge bag resultaterne, og vi har centrale spillere ude i Elmander, som skulle have hjulpet os internationalt, sagde Rud til TV3+.

Næste opgave for Brøndby venter søndag, når de i Superligaen skal op mod OB på Brøndby Stadion.