Kasper Schmeichel (bill.) kan ende i Manchester United, hvis Real Madrid får held til at købe United-keeper David de Gea.
Kasper Schmeichel (bill.) kan ende i Manchester United, hvis Real Madrid får held til at købe United-keeper David de Gea. Foto: Andrew Boyers

Kasper Schmeichel er rykket tættere på et skfite til Manchester United, hvor hans far, Peter Schmeichel, fejrede store triumfer.

Det skriver britiske Daily Mirror med baggrund i, at Manchester Uniteds nuværende førstekeeper, David de Gea, er på vej til Real Madrid.

Real Madrid vandt i sidste sæson både det spanske mesterskab og Champions League, men flere kritikere har vurderet, at den costaricanske målmand, Keylor Navas, var et lidt svagt punkt på et ellers rigtig stærkt hold. Derfor havde Real Madrid håbet, at de kunne have købt AC Milans Gianluigi Donnarumma,. Men det unge stjerneskud endte med at vælge at blive hos milaneserne.

Ifølge Daily Mirror skal der snart være møde om David de Geas mulige overgang, og det kan ske, når de to gigantklubber tørner sammen på Levi's Stadium i den amerikanske by Santa Clara på søndag.

SOCCERschmmm

Manchester United vil forlange op imod 60 millioner pund (omkring en halv millard kroner) for målmanden, som har været en sikker sidste skanse i hvert fald i de seneste fem sæsoner for de engelske rekordmestre.

De Gea har to år tilbage af sin kontrakt, og han er ikke afvisende over for et skifte til storklubben i sit hjemland. Han var tæt på at skifte til Real Madrid i 2015, men her kiksede det på grund af kludder med en telefax og misforståelser på grund af tidsforskellen imellem Spanien og England.

Hvis David de Gea skifter, vil det ifølge Daily Mirror være oplagt for Manchester United at kigge på Kasper Schmeichel hos Leicester City.

SOCCER-CHAMPIONS-LEI-KOB/

Forrige sæsons engelske mestre vil ifølge avisen forlange 30 millioner pund for at slippe den danske landsholdsmålmand.

Far Peter Schmeichel vandt i halvfermserne fem mesterskaber og en Champions League-titel med Manchester United, og han har udtalt, at det ville være en drøm, hvis hans søn også en dag kunne spille for klubben.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.