Lyt til artiklen

Thomas Frank har oplevet en voldsom succes i spidsen for Brentford i denne sæson, og senest smadrede danskerens tropper Southampton med 3-0 hjemme lørdag.

Resultatet bringer Thomas Franks mandskab op på en imponerende syvendeplads i Premier League, og det kan få spekulationerne i gang om, hvorvidt det er tiden til, at Thomas Frank skal til at tage springet ud i andet stort projekt.

Brian Laudrup havde i hvert fald et klart spørgsmål til Brentford-cheftræneren, da han var med på en forbindelse i Viaplay-studiet hos eksperterne Brian Laudrup og Per Frimann.

»Du har været U16-, U17- og U19-landstræner. Drømmer du om A-landsholdet?« lød spørgsmålet fra Brian Laudrup.

Foto: TONY OBRIEN
Vis mere

Til det grinte Thomas Frank en smule og kom herefter med svaret:

»Det er jo et fantastisk job. Som dansker er det jo et topjob. Når det er sagt, så har vi den bedste, som vi kan få, i form af Kasper (Hjulmand, red.). Jeg håber, at han er der i rigtig mange år, fordi det ville være godt for Danmark,« lød det noget afvigende svar fra Thomas Frank, som herefter kom lidt ind på sine egne muligheder:

»Det må vi tage, hvis det nogensinde skulle være. Lige nu er jeg glad her, og jeg ved, at Kasper er glad, hvor han er. Vi må se, hvad fremtiden bringer,« slutter Thomas Frank.

Thomas Frank har været i Brentford siden 2018 og var blandt andet med til at føre holdet i Premier League for første gang i klubbens historie.