Brentfords Mathias Jensen scorede på Leicesters Daniel Iversen, da de to klubber spillede 1-1.

Midtbanespilleren Mathias Jensen er begyndt at vise sin målfarlighed for Brentford i Premier League.

Lørdag scorede den 27-årige midtbanemand for fjerde gang på to måneder for danskerklubben, da Brentford på eget græs spillede 1-1 mod nedrykningstruede Leicester i Premier League.

Landsholdsspilleren scorede ikke en eneste gang for Brentford i sidste sæson, hvor holdet var oprykker i Englands bedste fodboldrække. Nu er han oppe på fem mål i denne sæson.

I lørdagens opgør mod Leicester passerede Mathias Jensen efter godt en halv times spil en dansk Premier League-debutant i gæsternes mål - 25-årige Daniel Iversen, der var foretrukket fremfor det normale førstevalg Danny Ward.

En bold blev slået over i bagrummet, inden den blev spillet tilbage til danskeren.

Leicester-forsvareren Ricardo Pereira kom stormende ud mod Mathias Jensen, der nåede at få skudt, så portugiseren snittede bolden, og den lidt tilfældigt fes ind bag Daniel Iversen i målet.

Brentford måtte dog nøjes med det ene point, da Harvey Barnes fem minutter efter pausen udlignede til 1-1 på et kontraangreb.

Mathias Jensen var en del af en dansk trio på Brentfords midtbane, hvor han havde selskab af Mikkel Damsgaard og Christian Nørgaard.

Det var kun Nørgaard, der spillede kampen til ende, da Damsgaard og Jensen blev skiftet ud i anden halvleg. Mathias Jensen udgik med en mulig skade et kvarter før tid.

Hjemmeholdet sluttede blot med ti mand på banen, da Shandon Baptiste i overtiden blev udvist, efter at han havde modtaget sit andet gule kort.

Pointdelingen betyder, at Brentford bliver på ottendepladsen - nu med 42 point. Leicester har 25 point og er placeret lige over nedrykningsstregen.

/ritzau/