Venezuela slap af sted med 0-0 i kampen mod Brasilien ved Copa America. To brasilianske mål blev underkendt.

Brasilien fik to mål underkendt efter videohjælp i 0-0-kampen natten til onsdag mod Venezuela ved den sydamerikanske landsholdsturnering Copa America.

Første gang var efter en time, da angriberen Gabriel Jesus bankede Brasilien i front.

Dommeren benyttede sig af videodommersystemet VAR, og de efterfølgende videobilleder viste, at der var offside. Til stor ærgrelse for tilskuerne på Arena Fonte Nova i byen Salvador i det østlige Brasilien.

Få minutter før tid troede Brasilien, at de havde vundet kampen, da Philippe Coutinho scorede efter et indlæg fra Everton. Men igen viste videobillederne, at der var offside.

I det tiende minuts tillægstid var Brasiliens midtbanespiller Fernandinho centimeter fra at score efter hjørnespark, men kampen endte 0-0.

Dermed har Brasilien på førstepladsen fire point i gruppe A efter to kampe. Samme antal point som Peru på andenpladsen.

Peru slog Bolivia med 3-1 på mål af Paolo Guerrero, Jefferson Farfán og den tidligere AaB-spiller Edison Flores.

Angriberen Marcelo Martins bragte Bolivia i front i første halvleg på et straffespark til 1-0.

I den sidste kamp i gruppen mødes Brasilien og Peru, mens Venezuela møder Bolivia.

Venezuela har to point i gruppen, mens Bolivia har nul.