Nettet strammes nok en gang om Robinho.

Den elegante boldkunstner var kendt for sine lækre driblinger og deltagelse i 'Joga Bonito'-reklamerne fra Nike, hvor han tryllede side om side med Ronaldinho, Ronaldo og Roberto Carlos.

Men den nu 39-årige brasilianer er også dømt for voldtægt.

Episoden fandt sted i 2013, og i januar slog den italienske højesteret fuldstændig fast, at Robinhos dom var korrekt, og der blev udsendt en international arrestordre.

Stjernen, der altid har nægtet sig skyldig, er i skjul i hjemlandet og kan altså ikke forlade det på nuværende tidspunkt, da han risikerer at blive slæbt til støvlelandet for at tage straffen på ni års fængsel.

Nu bekræfter de brasilianske myndigheder desuden, at de har fået en anmodning fra Italien om at få Robinho udleveret, fortæller Reuters, der har informationen fra lokale kilder i Brasilien.

Landet har dog ikke for vane at udlevere deres egne statsborgere, men sagen bliver nu undersøgt, lyder det fra myndighederne i det sydamerikanske land.

Robinho og fem andre blev dømt for voldtægt i 2017 efter at have drukket en kvinde under bordet på et diskotek og derefter forgrebet sig på hende.

Dribleren spillede i AC Milan fra 2010 til 2014.

I 2020 fik han sin sidste kontrakt med hjerteklubben Santos, hvilket dog blev kraftigt kritiseret, da voldtægtssagen hang over hovedet på ham. I oktober 2022 blev de enige om at afslutte opholdet i klubben.