Ronaldinho er en af de bedste, der nogensinde har trådt ind på en fodboldbane. Som aktiv tryllebandt han hele verden med sin eminente teknik - nu er han selv bundet fast i en massiv gæld.

Det skriver Marca.

Den tidligere Barcelona spiller står lige nu midt i en sag, hvor han skylder 15 millioner kroner. Sammen med sin bror har han nemlig bygget ulovligt på en grund, der var beskyttet.

Først fik brødreparret en bøde - men selvom de to har taget et lån i huset, var det ikke nok til at betale gælden af, der har trukket renter i de fire år, sagen nu har kørt.

Ronaldinho ved en velgørenhedskamp mod Manchester United sidste år.
Ronaldinho ved en velgørenhedskamp mod Manchester United sidste år. Foto: PAU BARRENA
Vis mere

Da autoriteterne gennemgik Ronaldhinos bankkonto, fandt de blot 40 kroner. Derfor har en brasiliansk dommer nu krævet, at Ronaldinhos pas bliver beslaglagt som følge af den store ubetalte gæld.

Spørgsmålet er derfor, om Ronaldinho har ødslet sine penge væk. Som fodboldspiller har han tjent massive summer - både i løn og gennem sine sponsorer. Lige nu rejser han tilmed rundt i Kina og Japan for at lave yderligere reklamer.

Skulle Ronaldinho ikke indfri sin gæld, kan det i værste fald betyde, at den nu 38-årige superstjerne ikke kan forlade sit hjemland, hvor han for tiden spiller professionel futsal.

Han skal efter planen deltage i arrangementet 'Game of Champions' i Frankfurt 17. november - hvis hans pas altså ikke bliver beslaglagt inden.

Ronaldinho i sin tid i Atletico Mineiro.
Ronaldinho i sin tid i Atletico Mineiro. Foto: Douglas Magno
Vis mere