Jakob Kehlet, Mikael Tykgaard og Mads Kristoffer Kristoffersen pas på!

Der er en ny dommer i byen, Denise Bueno, og hun har nogle iøjnefaldende egenskaber, som de danske dommere – og de fleste andre mænd og kvinder i sort verden over – ikke kan hamle op med.

Den unge brasilianske linjedommer er nemlig ikke bare særdeles veldrejet, hun dømmer også i en usædvanlig dommerdragt, som fremhæver hendes fortrin.

Det blev to lokale hold i den brasilianske storby Sao Paulo, Desire og Sporting, vidner til, da Denise Bueno troppede op til kampen sammen med de to øvrige dommere iført en stram hvid dommer-T-shirt, som ikke overlod meget til fantasien - særligt ikke da den blev våd.

Billederne af smukke Denise Bueno i fuldt vigør på sidelinjen er efterfølgende gået verden rundt sammen med et foto, hvor hun poserer sammen med to hold, hvor flere af spillerne synes at have svært ved at koncentrere sig om at kigge på fotografen.

»De kalder mig den sexede linjevogter. Det er en beskrivelse, jeg ikke kan lide. Jeg synes ikke, at jeg er sexet. Jeg vil hellere betragtes som en professionel dommer,« har Denise Bueno efterfølgende sagt til det brasilianske medie Globo.

På Denise Buenos Instagram-profil kan man ellers se, at hun virker ret begejstret for omtalen. Hun har i hvert fald delt flere artikler fra hele verden, hvor hendes billeder fra kampen optræder.