Foto: scanpix

Smæk. Trods den isnende kulde udenfor er transfervinduet nu for alvor åbnet. BT giver herunder et bud på de 11 navne, vi kommer til at høre rigtigt meget til i den kommende måned.

Pierre-Emerick Aubameyang, Borussia Dortmund:

 • Ikke engang Robert Lewandowski har scoret lige så mange mål i Bundesligaen i denne sæson, så Gabon-angriberen er på blokken mange steder. Borussia Dortmund åbner mandag delvist op for et skifte: »Man skal aldrig tro, at en klub som BVB udelukkende er afhængig af én spiller. Vi er ikke afhængige af nogen,« siger direktør Hans-Joachim Watzke til Bild.
 • Arsenal (og Liverpool) skulle være klar til budkrig – og til at smide op til 430 millioner kroner ifølge flere engelske medier.

Marquinhos, PSG:

 • Brasilianeren står uomtvisteligt bag landsmændene Thiago Silva og David Luiz i den franske klubs midterforsvar. Og det er begrænset, hvor længe han er interesseret i det: »Jeg vil fortsat kæmpe for min plads, men på et tidspunkt må jeg tænke på min alder, og man kan ikke blive for at sidde på bænken,« siger den 21-årige spiller til Journal du dimanche.
 • Chelsea, Manchester City og Manchester United er interesserede.

Isco, Real Madrid:

 • Real Madrid vil ikke sælge, men spanieren er ikke med i træner Rafael Benitez’ planer og bruger mest tid på bænken. Og Isco er angiveligt interesseret i spilletid op til sommerens EM-slutrunde. Situationen i klubben kan selvfølgelig ændre sig, hvis klubben vælger en tidlig udskiftning i trænersædet.
 • Chelsea, Manchester City og Juventus holder ifølge The Independent skarpt øje med midtbanespillerens situation.

Leroy Sane, Schalke:

 • Kun 19 år, men offensiv-spilleren har i den grad indtaget Bundesligaen i denne sæson, hvor han også har fået debut på både det tyske A- og U21-landshold. Schalke-sportsdirektør Horst Heldt har sagt: ”Vi vil ikke sælge og Leroy vil ikke væk. Og Manchester City har slet ikke penge nok, HVIS vi skulle sælge.«
 • Manchester City skulle dog være villig til at gøre Sané til den dyreste tysker nogensinde ved at smække 440 millioner kroner på bordet.

Neymar, FC Barcelona:

 • Ja, brasilianeren tager sandsynligvis endnu et transfervindue ridende på rygtebølgen. Selv om han er fast mand, selv om han har masser af succes. En forlængelse af angriberens kontrakt med FC Barcelona er dog blevet udskudt på det seneste.
 • Manchester United skulle være villig til at bryde alle transferrekorder og være villig til at indløse hans frikøbsklausul på 1,4 milliarder kroner. Det skriver franske Le 10 Sport.

John Stones, Everton:

 • Så sent som i sommer afviste Everton hele tre bud fra Chelsea på den 21-årige forsvarer, der har fået debut på A-landsholdet. Forsvareren har også konstant været en af profilerne hos Liverpool-klubben.
 • Daily Express skriver, at London-klubben skulle være klar til i vinterens transfervindue at forsøge igen. Everton skulle dog forlange på den dyre side af en halv milliard kroner.

Ezequiel Lavezzi, PSG:

 • Den argentinske offensiv-spiller har kontraktudløb til sommer, men der er så meget rift om ham, at han kunne blive solgt allerede her til vinter. Spilletiden er nemlig ikke udpræget stor i den stjernespækkede franske klub.
 • Inter, Juventus, AC Milan er meldt interesserede, da Lavezzis agent har talt positivt om en tilbagevenden til Serie A. Ifølge engelske The Telegraph og franske Telefoot skulle Tottenham dog befinde sig lige foran Arsenal i jagten på en underskrift.

Marc-Andre ter Stegen, FC Barcelona:

 • Den tyske målmand er for andet år andetvalg i klubben. Og da det ikke ser ud til at forandre sig lige foreløbig, skulle han så småt være villig til at orientere sig mod andre målstænger.
 • I Liverpool vil Jürgen Klopp meget gerne have en ny målmand i stedet for Simon Mignolet. Og det må meget gerne være Marc-Andre ter Stegen. Ifølge Mundo Deportivo har der været kontakt mellem parterne. Pris? Omkring 200 millioner kroner.

Nolito, Celta Vigo

 • Spanieren har været den altoverskyggende stjerne på holdet i nu flere sæsoner. Målene og de afgørende pasninger har også givet ham en sen debut på det spanske landshold.
 • Ifølge den spanske avis Sport har Nolito ignoreret tilbud fra Premier League – og specifikt Arsenal: Han vil helst til FC Barcelona og genforenes med træner Luis Enrique. Treble-vinderne er dog ifølge avisen ikke helt tilfreds med prislappen på 140 millioner kroner for den 29-årige angriber.

Diego Costa, Chelsea og Jackson Martinez, Atletico Madrid

 • Diego Costa er faldet voldsomt i niveau siden sin sensationelle ankomst til Chelsea for halvandet år siden fra Atletico Madrid. Omvendt har Jackson Martinez været gennem et lige så bemærkelsesværdigt formdyk siden ankomsten fra FC Porto i sommer.
 • Noget skal ske – og hvorfor ikke et bytte mellem de to angribere? Jackson Martinez’ agent sagde lige før nytår om Chelseas interesse: »Jeg kan ikke sige, det er en løgn. Det er fodbold, og ingen ved, hvad fremtiden byder. Jeg kan kun sige, at Jackson kun forlader klubben gennem fordøren,« fortæller Henrique Pompeo til AS.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.