På landsholdet har Christian Eriksen scoret mål på samlebånd, og den danske stjerne håber nu på at videreføre de gode takter til klubholdet Tottenham.

Med to mål i søndagens Nations League-sejr over Wales har Christian Eriksen nu scoret hele 15 gange i sine seneste 18 landskampe.

Helt så brandvarm har den danske midtbanekreatør dog ikke været i sin klub, Tottenham.

Her er den 26-årige fynbo oppe på 10 kampe uden mål, og Eriksens seneste scoring kom i april i et nederlag til Manchester City.

Nu håber danskeren på, at han kan bruge søndagens gode præstation mod Wales som et springbræt til at få gang i målscoringen for Tottenham, som lørdag møder Liverpool på hjemmebane.

»Det er fantastisk at være i den her form op til weekenden. Jeg har altid haft mange skud på mål, selv i Premier League, men der har jeg bare ikke scoret endnu. Jeg prøver at komme i de gode positioner i hver kamp for at skabe noget eller komme til en afslutning, men på landsholdet bliver bliver boldene bare ved med at flyve ind,« siger Eriksen til Sky Sports.

Christian Eriksen har været i Tottenham siden 2013 og står i alt noteret for 56 mål og 70 assists i 230 kampe.

På det danske landshold kom Eriksen langsomt fra start med blot fem mål i de første 50 kampe, men i de efterfølgende 33 optrædener i rødt og hvidt har han bidraget 20 scoringer.