Kasper Dolberg var i fokus før, under og efter Nices 3-1-sejr over Angers i den franske liga.

Den danske landhsoldsangriber viser nemlig solid EM-form for tiden, og det gjorde han igen i aftenens vigtige sejr på hjemmebane.

Her spillede Dolberg generelt en flot kamp på spidsen, og den gode indsats blev kronet med en genial bag-om-støtte-benet-aflevering i opspillet til Nices 2-1-mål samt ikke mindst en velhamret op-i-krogen-afslutning til 3-1 i kampens døende sekunder, hvor Dolberg fik vristet sig fri til en friløber.

Og så var der ellers dømt tv-tid til den blonde jyde, som kameraerne fokuserede på, da kampen blev fløjtet af.

Her var det tydeligt en lettet dansker, som kunne juble over en hårdt tiltrængt sejr og mål nummer fire i sæsonen, som har været en blandet fornøjelse for den ambitiøse sydfranske klub.

Nice, som købet Dolberg dyrt i sommer i Ajax Amsterdam, er med sejren fortsat placeret i midten af Ligue 1.

Den tidligere Silkeborg IF-spiller har foruden hyldest af Nice-fansene uden tvivl fået plusser i bogen hos landstræner Åge Hareide, hvis han har set med fra Bukarest, hvor han har overværet EM-lodtrækningen.

22-årige Dolberg har i EM-kvalifikationen ikke helt formået at bide sig endegyldigt fast i startopstilingen, og Hareide har virket søgende efter at binde sig til en fast starter til den centrale angriberposition.

Men fortsætter Dolberg målformen fra de seneste uger, hvor det er blevet til scoringer i to weekender i streg, så nærmer han sig et niveau, hvor han ikke kan ses bort fra i den rolle til sommer.

Dolberg lavede to mål på vejen mod EM, hvor Danmark møder Finland, Belgien og Rusland.

Det var Angelo Fulgini, der bragte Angers foran efter 22 minutter, men Arnaud Lusamba udlignede for Nice til 1-1 seks minutter før pausen.

Efter pausen kom Nice foran 2-1 ved Myziane Maolida efter det omtalte flotte opspil, inden Dolberg altså rundede forestillingen af med sit mål til 3-1.